Hledej na JTS

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čer    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Toplist


TOPlist

Krajské finále minitenisu ve Znojmě 2024

 

Letos především díky obětavosti a pracovitosti pánů Martina Wirglera, Karla Přerovského, Michaela Sovy a také několika kapitánů zúčastněných družstev kteří po přívalovém dešti v rekordně krátkém čase zprovoznili dvorce, mohlo být v řádně stanoveném termínu, jen s hodinovým zpožděním zahájeno letošní Krajské finále Memoriálu Zdeňka Kocmana v minitenise , které se uskutečnilo již tradičně v krásném areálu TK Znojmo.

Největším favoritem na titul byl opět tým Agrofertu Prostějov, který svou roli jasně potvrdil, a celému turnaji s přehledem dominoval při celkovém skóre 23:1.
Druhé místo obsadilo druhé nasazené družstvo TC Bors Club, které se po celou dobu turnaje prezentovalo dobrými a vyrovnanými výkony. V souboji družstev o bronzové medaile, vyhrál Žďár nad Sázavou nad brněnským ŽLTC při skóre 4:4 na zápasy o jediný set a na sympatické družstvo ŽLTC tak zbyla nepopulární „brambora“. Pátý skončil  tým MJ Tenis Líšeň, který v souboji brněnských klubů o konečné pořadí přehrál TC Brno 4:4(11:8). V zápase o sedmé místo přehrálo domácí TK Znojmo v okresním derby TK Moravský Krumlov 5:3.
Do finálových bojů z předkola nepostoupily kluby TK Zlín, BLTC Brno, HTK Třebíč a TK Spytihněv. Tyto týmy hráli o konečné umístění na 9.-12. místě a zkompletovaly tak tabulku celého turnaje.

Počasí se nakonec umoudřilo, k vidění byly zajímavé zápasy a celý turnaj proběhl až na pár rodičů kteří si pletli fandění v tenisovém areálu s hokejovou či fotbalovou arénou ve velmi pohodové atmosféře. Velké poděkování patří všem dětem, které předváděli úžasné výkony a samozřejmě také řediteli přeboru Martinu Wirglerovi, rozhodčím pánům Přerovskému a Sovovi i pořádajícímu oddílu TK Znojmo, který připravil svůj areál pro všechny mladé hráče i jejich doprovod opravdu dokonale.

Fotogalerie ZDE

Comments are closed.