Hledej na JTS

Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Toplist


TOPlist

Jihomoravský přebor mladších žákyň 2022

 

Přebor JmTS mladších žákyň proběhl ve dnech 8.1-10.1.2022 v tenisové hale BORS CLUBU v Břeclavi. V pátek večer se prezentoval 36 hráček, byl vylosován pavouk turnaje a v sobotu ráno tak mohly začít zápasy předkola a prvního kola turnaje. 

Už první kolo ukázalo zápasy nejvyšší kvality a nasazené hráčky potvrzovaly svou výkonnost. Jediné nenasazené hráčce –  Melise Zaťko (ŽLTC Brno) se podařilo probojovat do nedělního programu.  První den se také stihlo odehrát  první kolo čtyřhry, do které se přihlásilo 16 dvojic. 

V neděli ráno jsme zahájili osmifinále dvouhry, ve kterém nebylo k vidění žádné velké překvapení, kromě postupu nenasazené Niny Schmidové ( TC BORS CLUB). Následovalo čtvrtfinále, ze kterého se ve spodní části pavouku probojovaly  k dalším bojům nejvýše nasazené hráčky Natálie Havelková ( TK AGROFERT Prostějov) a Nela Padrnosová (TK Spartak Jihlava). V horní části pavouku postoupila nenasazená Melisa Zaťko (ŽLTC Brno) a Veronika Navrátilová (ŽLTC Brno), která po dlouhém a dramatickém zápase porazila nasazenou jedničku turnuje. 

V pondělí ráno byly rozehrány semifinálové zápasy, kde opět postoupily favoritky turnaje.  V 12:30 hod začala bitva o titul mezi Veronikou Navrátilovou a Natálií Havelkovou. Děvčata předvedla opravdu kvalitní a bojovný výkon plný dlouhých výměn.  Nakonec se radovala a právem převzala titul přebornice JmTS pro rok 2022 Veronika Navrátilová (ŽLTC Brno).

Ve čtyřhře si Veronika Navrátilová (ŽLTC Brno) vybojovala další titul. Se svou parťačkou Nelou Padrnosovou (TK Spartak Jihlava) prošla rozlosovaným pavoukem a v pondělním finále  tato dvojice porazila v krásném zápase Natálii Havelkovou ( TK AGROFERT Prostějov )– Adrianu Bukalovou (SK Tenis Tišnov).

Celý turnaj proběhl bez problému, všem hráčkám děkujeme za předvedené výkony a přejeme mnoho dalších úspěchů nejen na tenisových dvorcích.

Richard Bartoš
TC BORS CLUB

Výsledkový pavouk turnaje ZDE

Comments are closed.