Hledej na JTS

Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Toplist


TOPlist

Pomoc pro děti ze zasažené oblasti Jižní Moravy

 

Vážení,
rádi bychom touto cestou, prostřednictvím Vašich sportovních spolků, svazů, družstev nebo oddílů, oslovili konkrétní rodiny ze zasažených obcí na Břeclavsku a Hodonínsku a nabídli jim pomoc v podobě umístění dětí na týdenní sportovní kempy HAMR pořádané v Praze (Záběhlicích, Braníku a Štěrboholech) ZDARMA, se zajištěním ubytování, stravy, sportovní náplně, zapůjčení sportovních potřeb i zajištění PCR testů při začátku i konci pobytu.
Každý může pomoci způsobem, kterým nejlépe umí a sportovní areály HAMR shledávají šťastné prožití letních prázdnin jako velmi důležitou podporu psychické i fyzické kondice dětí (nejen) v dnešní době.
Každoročně pořádáme desítky sportovní letních kempů (tenisových, beachvolejbalových, fotbalových, badmintonových všesportovních a jiných), na které bychom chtěli pozvat děti ze zasažené oblasti, aby si i navzdory prožité tragédii mohly užít prázdniny.

Nabízíme / vše zdarma:
umístění na vybraném sportovním kempu
ubytování
zajištění stravy a pití
zapůjčení sportovních potřeb
zajištění PCR testů při začátku i ukončení kempu 

Pokud víte o rodinách/dětech z této oblasti, pro které by bylo řešení letních prázdnin v současné těžké situaci tíživé, předejte prosím kontakt hamrsport@hamrsport.cz s naší nabídkou pomoci. Spojíme se s každým individuálně.

Mnoho sil #promoravu 

Děkuji a přeji hezký den.
Pavel Slíva
marketing manager
sídlo firmy:
HAMR – Sport a.s.
K Vodě 3200/3
106 00 Praha 10
www.hamrsport.cz
www.facebook.com/hamrsport.cz

Comments are closed.